Tilbage til opslagstavlen.

28.01.2010 ** Generalforsamling
Årets generalforsamling i Jægerspris badminton klub, afholdes tirsdag d. 23. februar 2010 kl. 19.30 i klubbens lokaler på møllevej 100 i Jægerspris. Klubbens bestyrelse består i dag af: Arnt Olsen formand - Helle Olsen kasserer - Martin Hørman senior afd. - Martin Roed motionist afd samt Poul Justesen.
Som det kan ses mangler vi et medlem fra ungdoms afdelingen, hvilket vi er meget kede af. Bestyrelsen vil derfor gerne opfordre forældre eller bedsteforældre til klubbens børn om at give et nap med i klubbens arbjede. Dette skal ikke nødvendigvis være en bestyrelsespost, men evt. bare at stå for et enkelt arrangement engang om året. F.eks er klubbens julefest nu to år i træk blevet aflyst, pga. vi ingen har haft til at arrangere den. Fremtiden byder på flere opgaver, transport af børn til turneringer i andre klubber (forholdsvis tæt på Jægerspris) - tilmeldning af børnene til disse turneringer - afholdelse af årets afslutningsfest m.m.
Skulle der være nogen som har lyst til en lille opgave i klubbens arbejde, kan man kontakte Arnt Olsen tlf. 47 38 64 51, eller møde op til generalforsamlingen.

Tilbage til opslagstavlen.